Ravintolapalvelut
M/s Rhea sijaitsee Jyväskylän Lutakon satamassa.
Palvelemme risteilyvieraitamme kolmella kannella.
Ravintoloissa sekä terassilla on A-oikeudet.
Sisätilat ovat savuttomia.
Kevään ja syksyn risteilyillä on tarjolla noutopöytä ruokailu.
Ryhmämenut kesä 2024 sisältäen risteilyn
Keittolounas 45 € / hlö
Risteily ja perinteinen kermainen lohikeitto 45 €/henkilö
Rhean kesäpöytä 55 € / henkilö
Risteily ja Rhean runsas ja herkullinen kesäpöytä noutopöydästä
Kesäpöydän menu:
Vihreäsalaatti, coleslaw, kana- Caesar salaatti, tomaatti-mozzarellasalaatti, sekä kastikkeet
leivät ,levitteet
Pintasavustettua lohta, bearnaisekastiketta, ylikypsä hanger stake,
tummatimjami kastike, ratatouille, kermaperunaa.
Kahvi, tee, laivan kakkua.
Kaikki menut katamme noutopöytiin. Menut sisältävät alkoholittomat pöytäjuomat.
Keittiömme käyttää vähälaktoosisia tuotteita, sekä olemme huomioineet gluteenittomat ruokavaliot.
Muista erikoisruokavalioista laskutamme 5€ /henkilö. Ryhmämenut katamme yli 20 henkilön ryhmälle.
Lapset 4-14v. -50 %
Hyvää Ruokahalua!
Hyvää Ruokahalua!
Varaukset p. 040 070 6691 tai myynti@msrhea.fi
Aurinkoterassi
Rhean ylimmällä kannella, 150 hengen aurinkoterassilla
viihdytään nauttien hyvästä musiikista, virvokkeista sekä Päijänteen kauniista vaihtuvista maisemista.
A la carte -ravintola
Ruokalistamme sisältää herkkuja moneen makuun. Saksalainen keittiömestarimme Andreas Hoch valmistaa, niin eurooppalaiset kuin suomalaisetkin perinneruoat laivan omassa keittiössä.
Á la carte -ravintolan löydät laivan sisääntulokannelta.
Á la carte tarjolla Juhannuksesta heinäkuun loppuun. Muina aikoina tarjolla noutopöytä menu kaikilla risteilyillä
Iltaravintola
Illan viiletessä iltaravintola palvelee laivan alakannella.
Ravintolasta löytyy tilat orkesterille sekä tanssille.
Viinilista
Viinilista | 16cl | Pullo |
Punaviinit | ||
Hardys Mill Cellars, Shiraz Täyteläinen, pehmeän hedelmäinen, tumman marjaisa, neilikkainen, kanelinen, muskottipähkinäinen | 8,90 | 34 |
Perlage, Merlot Keskitäyteläinen, tasapainoinen, hedelmäinen, karhunvatukkaa, hieman pippuria ja makeaa mausteisuutta. Vegaaninen luomuviini. | 9,70 | 39 |
Colpasso, Nero D’Avola Keskitäyteläinen, pehmeät tanniinit, kypsää tummaa marjaa, pyöreän mausteinen. Vegaaninen luomuviini. | 10,50 | 41 |
Valkoviinit | ||
Hardys Mill Cellars, Chardonnay Kuiva, kypsän hedelmäinen, persikkainen, hennon vaniljainen. | 8,90 | 34 |
Perlage, Pinot Grigio Kuiva, tasapainoinen, pirteähappoinen, sitruksinen, omenaa, päärynää ja akaasinkukkaa. Vegaaninen luomuviini. | 9,70 | 39 |
Colpasso Catarratto, Pinot Grigio Kuiva, lempeän hapokas, kevyehkö, sitruksinen, omenaa, päärynää, mineraalinen. Vegaaninen luomuviini. | 10,50 | 41 |
Dr. Pauly Bergweiler, Riesling Kuiva, hapokas, viheromenainen, ananaksinen, kevyen hunajameloninen, yrttinen, mineraalinen. | 11,50 | 43 |
Roseeviinit | ||
Dr. Pauly Bergweiler Blitz Pink, Riesling & Pinot Noir Puolikuiva, tuoreen hedelmäinen, hapokas, sitruksinen ja hennon marjainen. | 9,70 | 39 |
Kuohuviinit | ||
Botter Brut Spumante, Glera & Chardonnay Kuiva, raikas, hedelmäinen. | 6 | 33 |
Mionetto Prosecco Brut, Glera Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, päärynäinen, aprikoosinen, hennon valkopersikkainen. Vegaaninen luomuviini. Saatavana myös piccolona 11,50 | 7,20 | 41 |
Mionetto Rosè Prosecco, Glera & Pinot Noir Kuiva, keskihapokas, marjaisa, sitruunainen, aromikas. Vegaaninen. | 11,50 |