M/S Rhea ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

M/s Rhea sijaitsee Jyväskylän Lutakon satamassa.
Palvelemme risteilyvieraitamme kolmella kannella.
Ravintoloissa sekä terassilla on A-oikeudet.
Sisätilat ovat savuttomia.

Kevään ja syksyn risteilyillä on tarjolla noutopöytä ruokailu.

Ryhmämenut kesä 2024 sisältäen risteilyn

Keittolounas 45 € / hlö
Risteily ja perinteinen kermainen lohikeitto 45 €/henkilö

Rhean kesäpöytä 55 € / henkilö
Risteily ja Rhean runsas ja herkullinen kesäpöytä noutopöydästä 
Kesäpöydän menu:
Vihreäsalaatti, coleslaw, kana- Caesar salaatti, tomaatti-mozzarellasalaatti, sekä kastikkeet
leivät ,levitteet
Pintasavustettua lohta, bearnaisekastiketta, ylikypsä hanger stake,
tummatimjami kastike, ratatouille, kermaperunaa.
Kahvi, tee, laivan kakkua.

Kaikki menut katamme noutopöytiin. Menut sisältävät alkoholittomat pöytäjuomat.

Keittiömme käyttää vähälaktoosisia tuotteita, sekä olemme huomioineet gluteenittomat ruokavaliot.
Muista erikoisruokavalioista laskutamme 5€ /henkilö. Ryhmämenut katamme yli 20 henkilön ryhmälle.
Lapset 4-14v. -50 %
Hyvää Ruokahalua!

Hyvää Ruokahalua!

Varaukset p. 040 070 6691 tai myynti@msrhea.fi

Aurinkoterassi

Rhean ylimmällä kannella, 150 hengen aurinkoterassilla
viihdytään nauttien hyvästä musiikista, virvokkeista sekä Päijänteen kauniista vaihtuvista maisemista.

A la carte -ravintola

Ruokalistamme sisältää herkkuja moneen makuun. Saksalainen keittiömestarimme Andreas Hoch valmistaa, niin eurooppalaiset kuin suomalaisetkin perinneruoat laivan omassa keittiössä.
Á la carte -ravintolan löydät laivan sisääntulokannelta.

Á la carte tarjolla Juhannuksesta heinäkuun loppuun. Muina aikoina tarjolla noutopöytä menu kaikilla risteilyillä

Iltaravintola

Illan viiletessä iltaravintola palvelee laivan alakannella.
Ravintolasta löytyy tilat orkesterille sekä tanssille.

Viinilista

Viinilista16clPullo
Punaviinit  

Hardys Mill Cellars, Shiraz
Australia

Täyteläinen, pehmeän hedelmäinen, tumman marjaisa, neilikkainen, kanelinen, muskottipähkinäinen

8,9034

Perlage, Merlot
Italia

Keskitäyteläinen, tasapainoinen, hedelmäinen, karhunvatukkaa, hieman pippuria ja makeaa mausteisuutta. Vegaaninen luomuviini.

9,7039

Colpasso, Nero D’Avola
Italia

Keskitäyteläinen, pehmeät tanniinit, kypsää tummaa marjaa, pyöreän mausteinen. Vegaaninen luomuviini.

10,5041

Valkoviinit

  

Hardys Mill Cellars, Chardonnay
Australia

Kuiva, kypsän hedelmäinen, persikkainen, hennon vaniljainen.

8,9034

Perlage, Pinot Grigio
Italia

Kuiva, tasapainoinen, pirteähappoinen, sitruksinen, omenaa, päärynää ja akaasinkukkaa. Vegaaninen luomuviini.

9,7039

Colpasso Catarratto, Pinot Grigio
Italia

Kuiva, lempeän hapokas, kevyehkö, sitruksinen, omenaa, päärynää, mineraalinen. Vegaaninen luomuviini.

10,5041

Dr. Pauly Bergweiler, Riesling
Saksa

Kuiva, hapokas, viheromenainen, ananaksinen, kevyen hunajameloninen, yrttinen, mineraalinen.

11,5043
Roseeviinit  

Dr. Pauly Bergweiler Blitz Pink, Riesling & Pinot Noir
Saksa

Puolikuiva, tuoreen hedelmäinen, hapokas, sitruksinen ja hennon marjainen.

9,7039

Kuohuviinit

  

Botter Brut Spumante, Glera & Chardonnay
Italia

Kuiva, raikas, hedelmäinen.

633

Mionetto Prosecco Brut, Glera
Italia

Erittäin kuiva, hapokas, sitruksinen, päärynäinen, aprikoosinen, hennon valkopersikkainen. Vegaaninen luomuviini.

Saatavana myös piccolona 11,50

7,2041

Mionetto Rosè Prosecco, Glera & Pinot Noir
Italia

Kuiva, keskihapokas, marjaisa, sitruunainen, aromikas. Vegaaninen.

 11,50