Teatteri ReTen kesäteatteri Mielensäpahoittaja ja poika

Mielensäpahoittaja ja poika

Mielensäpahoittaja ja poika on kahden aikuisen miehen näytelmä. Mielensäpahoittajan roolissa nähdään Erkki Teittinen ja pojan roolissa Jussi Rekonen.
”Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun aurinko paistoi” lataa Mielensäpahoittaja, reilu 80-vuotias isäntä Sysi-Suomesta. Mielensäpahoittajaksi mies ryhtyi, kun lääkäri vaatii muuttamaan elintapoja. Ruokavalion remontoinnin sijasta hän heittäytyi rehellisesti valittamaan, koska ”tukkeumat johtuu siitä ettei sano mitä ajattelee”.
Tuomas Kyrön kirjoituksiin pohjautuvaan iskevään tragikomediaan on helppo samastua. Kaikki tuntevat ainakin yhden jäärän, jonka maailmankuvaa ei mikään muuta, joka tekee eikä analysoi. Tuttua on myös vanhemman ja aikuisen lapsen kanssakäyminen. Kuka määrää kenenkin elämästä?

Teatteri ReTen näyttelijät Erkki Teittinen ja Jussi Rekonen ovat teatterin ammattilaisia, jotka ovat uransa aikana näytelleet teattereissa, TV:ssä ja elokuvissa. Molemmat muistetaan ehkä parhaiten Tonttu Toljanterista ja Teatteri Eurooppa Neljästä

RYHMÄTARJOUKSET
Ryhmätarjous Risteily + Teatteri -paketti M/S Rhealla 69 €/hlö
Sisältää M/S Rhea-risteilyn Pohjois-Päijänteen kauniissa saaristossa, runsaan noutopöydän sekä liput Mielensäpahoittaja ja poika -kesäteatteriesitykseen.
Risteily+Teatteri ei sisällä kuljetuksia kesäteatteriin. Esityspaikka on Karhumäen Juhlapalvelun piha Saarijärvellä, Karhumäentie 11B. Esityksiin ehtii risteilyn jälkeen. Matka-aika 50-60 min. Esitys ei ala ennen kuin ryhmät ovat saapuneet.